قرنیز – فروش قرنیز لوکس
قرنیز چیست؟
قرنیز ابزاری است جهت ایجاد حایل میان دیوار و کف جهت جلوگیری از ورود هرگونه آسیب احتمالی به دیوار که جنس این ابزار می تواند از سنگ، چوب، ام دی اف، پی وی سی و جدیدا پلی استایرن باشد.
انواع قرنیز
قرنیزها چه به لحاظ متریال و چه به لحاظ اندازه دارای انواع گوناگونی بوده و می توان بر اساس هر شاخصه ای دسته بندی های متفاوتی برای آن درنظر گرفت.
انواع قرنیز بر اساس متریال
در بازار کنونی قرنیز ایران باتوجه به متریال گوناگون شاهد ورود انواع و اقسام قرنیز می باشیم که مهمترین آنها عبارتند از قرنیز سنگی، قرنیز چوبی، قرنیز پی وی سی، قرنیز پلی استایرن
قرنیز سنگی
این نوع از قرنیز قدیمی ترین متریالی است که از قدیم الایام همواره پرکاربرد بوده و در سالیان اخیر با ورود متریال جدید و یکسری مشکلات در قرنیزهای سنگی استفاده از این نوع قرنیز بسیار محدودتر گردیده است.
مزایا و معایب قرنیز سنگی
مهمترین مزیت قرنیز سنگی ماندگاری این محصول بوده زیرا این نوع از قرنیز در مقابل هرگونه آسیب بسیار مقاوم بوده و دارای طول عمر فراوانی می باشد اما در مقابل این مزیت هزینه نصب قرنیز سنگی بسیار بالا بوده و از طرفی اگر فرد بخواهد بعدها این نوع قرنیز را تعویض نماید کندن آنها سبب ورود آسیب جدی به دیوارها خواهد گردید.
قرنیز چوبی
این نوع قرنیز به خاطر نوع خاص متریال آن بسیار محبوب بوده اما متاسفانه در چند سال اخیر قیمت این محصول بسیار گران بوده و از طرفی با توجه به تغییر گرایش سلیقه مردم نسبت به استفاده از قرنیزهای بلند باتوجه به تاب ورداشتن قرنیز های چوبی با ارتفاع بلند در این نوع قرنیز به سختی می توان قرنیزهای تا ارتفاع 15 سانت تولید نمود و اکثر خریداران ترجیح میدهند محصولات با ارتفاع بلندتر با استفاده از سایر متریال خریداری نمایند.
قرنیز ام دی اف
قرنیز ام دی اف با توجه به شباهت به چوب و نداشتن یکسری از ویژگی های چوب شاید بتوان گفت جزء پرکاربردترین قرنیزهای موجود در بازار ایران بوده بعنوان مثال قرنیز ام دی اف را برخلاف قرنیز چوبی می توان در هر ارتفاعی تولید نمود زیرا این نوع قرنیز برخلاف نوع چوبی آن در ارتفاع بلند تاب برنداشته و قیمت آن بسیار ارزان می باشد.
قرنیز پی وی سی
پرکاربردترین قرنیز موجود در بازار ایران بوده که توانسته است حجم عظیمی از مبادلات مالی را به خود اختصاص دهد در این متریال قرنیز در مقابل آب و رطوبت بسیار مقاوم بوده و همواره دارای قیمت مناسبی بوده است.
قرنیز پلی استایرن
این نوع قرنیز یکی از انواع قرنیزهای پی وی سی بوده که دارای کیفیتی به مراتب بیشتر از قرنیزهای پی وی سی بوده و قابلیت انعطاف و مباحث زیست محیطی را با خود به همراه دارد.
انواع قرنیز به لحاظ ارتفاع
در بازار ایران شاهد قرنیز های با ارتفاع متفاوت می باشیم که مهمترین آنها عبارتند از قرنیز 7 سانت، قرنیز 9 سانت(پرکاربردترین قرنیز باتوجه به سقف خانه های ایرانی می باشد)، قرنیز 10 سانت، قرنیز 12 سانت، قرنیز 15 سانت، قرنیز 18 سانت و قرنیز 20 سانت که سه نوع اخیر بیشتر در لابی ها باتوجه به ارتفاع سقف و یا در ساختمانهایی که ارتفاع آنها بیش از چهار متر باشد بکار می روند.
لازم به ذکر است بر اساس سفارش برخی مشتریان در بازار شاهد وجود قرنیز 25 سانتی نیز می باشیم که در موارد خاص بکار رفته و خیلی کمتر به درد ساختمان های نرمال موجود می خورد.
نصب قرنیز
شاید نصب قرنیز کاری بسیار پیچیده نباشد اما باید بدانیم نصابی که به اندازه کافی دارای تجربه و سلیقه نباشد می تواند در زمینه نصب همین متریال ساده به مشکل بخورده و آسیب جدی به قرنیز وارد نماید و همواره باید از نصابان قرنیز باتجربه استفاده نمود و قبل از انجام کار باید از توانایی نصاب قرنیز اطمینان حاصل نمود.
راهنمای انتخاب قرنیز
باید قبل از اقدام به هرگونه عمل هر فردی چند سوال در زمینه قرنیز مورد نیاز خود مطرح نماید
1- ارتفاع قرنیز باتوجه به ارتفاع سقف باید چه اندازه باشد؟
2- آیا مکانی که قرنیز نصب می شود رطوبت و نم وجود دارد یا اصطلاحا باید شتشو شود؟
3- جنس و طرح قرنیز باتوجه به دکوراسیون خانه باید به چه شکل باشد؟
4- چه مقدار میخواهیم برا قرنیز هزینه نمایم؟
خرید قرنیز
هر فرد هنگام خرید قرنیز باید سوالاتی را که در قسمت راهنمای انتخاب قرنیز مطرح شد را از خود بپرسد تا بتواند با کمترین ضریب خطا اقدام به خرید محصول موردنظر خود نماید و بدین صورت بهترین انتخاب ممکن را برای خود رقم بزند.
فروش قرنیز
با رونق گرفتن بازار قرنیز در سالیان اخیر شاهد ورود تولید کنندگان و واردکنندگان فراوانی با بازار قرنیز می باشیم که همین تنوع هم می تواند یک تهدید به حساب آورد و هم یک فرصت تهدید از آن جهت که محصولات بی کیفیت را خریداری ننماییم و فرصت به خاطر تنوع محصولاتی که حق انتخاب خریدار را بیشتر و بیشتر می کند.
قیمت قرنیز
در ابزار قرنیز ایران شاهد قرنیزهایی با قیمت های بسیار متناوبی می باشیم در زمان نگارش این مقاله یعنی اردیبهشت 98 خود مجموعه بومرنگ قرنیزهایی از متری 4 هزار تومان تا 110 هزار تومان بسته به نوع متریال، ارتفاع و طرح در اختیار داشته که هرکدام دارای ویژگی های مختص به خود می باشند و این تفاوت قیمت شاید برای بسیار از افراد که بصورت تخصصی به این حوزه اشراف ندارند زیاد قابل پذیرش نبوده اما این افراد باید بدانند قبل از هرگونه قضاوت باید از ویژگی های فنی هرکدام از این محصولات آگاهی بدست آورند.
تولید قرنیز
اکثر قرنیزهای موجود در بازار ایران تولید داخل بوده و باتوجه به محدودیت واردات بسیار از محصولات قرنیزهای وارداتی در کشور بسیار محدود گردیده و متاسفانه تکنولوژی موجود در ایران در حدی نبوده که بتوان روی قرنیزهای تولید داخل در شرایط کنونی حساب ویژه ای باز کرد هرچند ما در مرحله آزمون و خطا در زمینه قرنیز می باشیم و بدون شک باگذر زمان کیفیت این محصولات مانند بسیار تولیدات داخلی ارتقاء پیدا خواهد کرد.
روش نصب قرنیز
قرنیز را با روشی ساده نصب می نمایند بهترین شیوه برای نصب قرنیز استفاده توامان از چسب آکواریوم، یک دو سه و منگنه بادی بوده که سر اخر با زدن به قرنیز می تواند قرنیز را محکم نماید اما باید بدانیم هنگام نصب قرنیز حتی المقدور کمتر از منگه استفاده گردد و استفاده بیشتر از چسب می تواند چشم نوازی بهتری به قرنیز ببخشد.
ویژگی های قرنیز
همانگونه که در سطور بالا اشاره گردید هر قرنیز بسته به متریال مورد استفاده در آن از ویژگیهای مختص به خود برخوردار بوده بعنوان مثال قرنیزهای پی وی سی دارای مقاومت بالایی در مقابل آب و رطوبت می باشند و یا قرنیز های ام دی اف قیمتی به مراتب ارزانتر از سایر قرنیزها دارند.
قرنیز مدرن
باتوجه به سبک معماری غربی که اکثر متریال ساده بوده و مخصوصا در این نوع معماری حتی المقدور تلاش می شود از قرنیزهای ساده بیشتر استفاده گردد معمولا قرنیزهای ساده در این نوع معماری پرکاربرد بوده و در کشور ما هم در چند سال اخیر این نوع قرنیزهای بیشتر مورد توجه قرار گرفته و شاهد استفاده هرچه بیشتر از این نوع قرنیز در کشور می باشیم.
قرنیز سفید
شاید بتوان گفت معروف ترین و محبوب ترین قرنیز مدرن قرنیز های سفید بوده که جنس این نوع قرنیز بیشتر پلی استایرن بوده و اکثر این نوع قرنیزهای وارداتی می باشند.
قرنیز کلاسیک
یکی از محبوب ترین قرنیزها در ایران قرنیزهای کلاسیک بوده که بیشتر منقش به طرح های مختلف و گاها شلوغ می باشند و این نوع قرنیز مانند مبلمان ایرانی که از منبت بیشتر استفاده می گردد به میزان منبت و طرح های منقش بر روی آنها از محبوبیت متفاوتی برخوردار می باشند.
قرنیز ارزان
بصورت کلی قیمت قرنیز نسبت به سایر متریال ساختمان بسیار ارزان تر بوده و شاید یکی از دلایلی که افراد هنگام ساخت و یا بازسازی منزل برآورد دقیقی از هزینه مربوط به قرنیز ندارند همین نکته بوده و باید بدانیم در چند سال اخیر قرنیزهایی با کیفیت و تنوع بسیار عالی وارد بازار ایران شده است که دارای قیمت های به مراتب بیشتر از تصور اکثر افراد می باشند.
خرید قرنیز ارزان شاید یکی از اولویت های خریداران قرنیز بوده اما این دسته از افراد باید بدانند هنگام خرید قرنیز توجه به کیفیت به مراتب مهم تر از دقت در قیمت آن می باشد.
متاسفانه با پایین آمدن خواسته و سطح توقع اکثر خریداران قرنیز در چند سال اخیر بسیاری از تولیدکنندگان و فروشندگان قرنیز متمایل به فروش قرنیز ارزان بوده و بدین جهت هنگام تولید و یا ثبت سفارش این محصول سعی می کنند به هر نحو ممکن هزینه تمام شده را پایین تر آورده تا بدین سان بتوانند قرنیزهای ارزان تری روانه بازار نموده و قدرت رقابتی خود را حفظ نمایند.